căutare personalizată
f64.ro

luni, 3 decembrie 2012

Cumpara de la Altex o Camera foto digitala SAMSUNG NX1000 cu obiective interschimbabile,si vei primi o tableta cadou

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.

      Vino in perioada 28 noiembrie -31 decembrie 2012 in  magazinele ALTEX si MEDIAGALAXY   ,on-line pe www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro si cumpara  o Camera foto digitala SAMSUNG NX1000 cu obiective interschimbabile,si vei primi o tableta   SAMSUNG P3110, Wi-Fi, 7", 8GB cadou asta da OFERTA!!!

 

 

 COMANDA ON-LINE

 http://www.altex.ro/camera-foto-digitala-samsung-nx1000-cu-obiective-interschimbabile-20-3-mp-3-inch-negru

Caracteristici

Realitatea nu a fost niciodata atat de palpabila
Senzor APS-C de 20,3 MP


Noul senzor de calitate profesionala CMOS APS-C de 20,3 MP, personalizat pentru sistemul NX, produce imagini care rivalizeaza cu cele ale oricarui DSLR de calitate superioara. Fiecare pixel individual are o zona mare pentru senzor si primeste mai multa lumina, garantand niveluri scazute de zgomot, o gama dinamica larga si o diferentiere precisa a culorilor. Sensibilitatea mai mare va permite sa fotografiati in conditii de lumina redusa, fara granularitate mare sau alt tip de zgomot. Noul senzor mai ofera, de asemenea, capacitatea de iesire video Full HD.


Usor ca un fulg, dar emana o senzatie de forta cand este tinut in mana
Design simplu si sensibil
Camera foto este extrem de portabila si reprezinta insotitorul de drum perfect. Corpul usor al aparatului va permite sa filmati cu usurinta cadre statice sau videoclipuri pentru perioade de timp mai indelungate. Aspectul exterior al camerei NX1000 este la fel de impresionant. Corpul modern si stralucitor adauga un nivel superior de eleganta si de rafinament unui obiect care, de obicei, este mai degraba functional decat frumos. Corpul camerei foto NX1000 este disponibil in trei culori diferite, iar pentru lentile puteti alege dintre doua optiuni. Mai mult, interfata usor de utilizat face din filmarea cu camera foto NX1000 o adevarata bucurie.


Partajare wireless printr-o singura atingere
Wi-Fi (Smart Link)
Uitati ca trebuie sa aduceti cu dvs. cablul potrivit. Conexiunea Wi-Fi incorporata va permite sa partajati instantaneu momentele speciale cu prietenii si cu familia, chiar si cand sunteti in miscare. incarcati fotografii pe Facebook si Twitter sau trimiteti-le prin e-mail direct din camera foto NX1000 catre persoanele dragi. O tasta rapida si dedicata Smart Link va ajuta sa salvati cu usurinta fotografiile pe care le-ati facut pe orice smartphone compatibil, deschizand si mai multe posibilitati de partajare.

Descoperiti adevarata frumusete a filmelor HD
Inregistrare video stereo Full HD la 1080p
Capacitatea integrata de inregistrare video Full HD la 1080 30p face ca NX1000 sa transforme filmarea cu o camera statica intr-o forma de arta. Alegeti cu incredere dintr-o gama larga de unghiuri de vizualizare si niveluri de zoom. Senzorul de imagine CMOS fara oglinda ofera o focalizare automata precisa chiar in timp ce fotografiati. Pentru o experienta cu adevarat cinematografica, sistemul NX a fost echipat cu un obiectiv de 18 - 200 mm, exclusiv pentru videoclipuri Full HD.


Fiti profesionisti, e simplu!
Recunoastere inteligenta automata 2.0
Functia Recunoastere inteligenta automata 2.0 a camerei NX1000 analizeaza in mod automat mediul de fotografiere si alege tipul de scena cel mai potrivit, pentru cele mai bune rezultate posibil. Recunoasterea inteligenta automata 2.0 analizeaza elementele-cheie din compozitie si regleaza automat cele 16 moduri de fotografiere si cele 4 moduri de filmare, pentru a realiza cea mai buna fotografie.

O camera care gandeste rapid
Captare la viteza mare
Capacitatea de captare la viteza mare a camerei NX1000 va permite sa surprindeti momente trecatoare si obiecte in miscare rapida, fara a necesita un modul de senzor separat. Sistemul NX este prevazut cu o focalizare automata de viteza extrem de mare care poate rivaliza cu aproape orice alt sistem de camere foto. Algoritmul sau complet nou, avansat, ofera o focalizare automata mai rapida si mai precisa. Camera NX1000 poate fotografia cu o secventiere de 8 cadre pe secunda, pentru o fotografiere continua imbunatatita.


ISO cu spectru variat pentru o expunere perfecta
ISO cu spectru variat (12800, 7 intervale)
ISO cu spectru variat face ca orice conditii de iluminare sa fie perfecte. Posibilitatea de a fotografia la ISO 12800 utilizand setarile normale, chiar si in conditii de iluminare slaba, va permite sa obtineti gradatii tonale bogate si culori realiste. De asemenea, veti putea surprinde imagine clare, precise ale obiectelor in miscare.

i-Function 2.0
Sistemul i-Function 2.0 va ajuta sa reglati cu usurinta setarile principale ale camerei prin intermediul unui singur buton si al inelului de focalizare de pe lentila, fara a mai folosi corpul camerei. Proiectata pentru incepatori si experti deopotriva, i-Function 2.0 va permite sa alegeti cu usurinta setarile cele mai adecvate momentului si experientei dvs.

Filtru inteligent si Culoare selectiva
Optiunea Filtru inteligent 2.0 va ajuta sa exprimati stari sufletesti speciale. Alegeti efectul inclinare si schimbare al obiectivului pentru un aspect miniaturizat, efectul Vignetare pentru contraste izbitoare, efectul Punct semiton pentru un efect de revista de benzi desenate si multe altele. Cu ajutorul functiei Culoare selectiva, puteti chiar alege culorile pe care doriti sa le scoateti in evidenta.


Panorama, Panorama 3D
Surprindeti frumusetea cuprinzatoare a unui peisaj din natura sau grandoarea unui orizont vast. Capacitatile panoramice ale camerei foto NX1000 va permit sa surprindeti toate detaliile orizontului prin simpla apasare pe un buton. Puteti chiar sa creati fotografii panoramice 3D si sa va uimiti prietenii afisandu-le pe un HDTV compatibil 3D.

Afisajul LCD
Ecranul LCD de 3 inchi din spatele camerei foto NX1000 ofera modalitatea perfecta de a va examina fotografiile, fara reflexii de lumina. Ecranul mare si luminos reproduce imaginile astfel incat sa aiba aspectul lor adevarat, chiar si in lumina directa a soarelui.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu